Брой продукти в заявката: 0
Завършете заявката

Строителна фирма ЕКОС ИНЖЕНЕРИНГ ООД извършва строителни и строително-ремонтни дейности  по три основни направления – цялостно строителство, ремонт и изграждане на покривни покрития и довършителни дейности.


Направление „Цялостно строителство” е профилирано в цялостно изграждане на сгради с разнообразно предназначение, композиция и дизайн – промишлени цехове, административни сгради, здравни и учебни заведения, складове, офиси, търговски обекти, гаражи и жилищни сгради. Наши основни приоритети са качество на изпълнение и коректни взаимоотношения с инвеститори и подизпълнители.  Техническият екип се състои от специалисти с опит в промишленото и жилищно строителство, притежаващи инженерно-строителна квалификация и специализирани строителни бригади за всички етапи на строителния процес. 


Направление „Ремонт и изграждане на покривни конструкции” е специализирано в цялостно изпълнение на нови покривни конструкции на скатни и плоски покриви и ремонтни покривни работи, тенекеджийски услуги, доставка и монтаж на покривни покрития и воотвеждащи системи. Екипът от специалисти има дългогодишен опит в комплексни решения на проблеми, свързани с покрива и е в състояние да предложи индивидуални решения за всеки клиент, в зависимост от конкретните нужди и изисквания. ЕКОС ИНЖЕНЕРИНГ е основен партньор на “ОНДУЛИН СМ” ООД и на френската компания NICOLL. Целта ни е да поддържаме добро име на строителния пазар с нормални цени, добро качество и срочно изпълнение. 

 

Направление „Довършителни дейности” разполага със специализиран екип за изпълнение на вътрешни и външни текущи и основни ремонти на сгради: вътрешни и външни мазилки, боядисване на стени и дограми, поставяне на фаянс и теракот, монтиране на окачени тавани, ремонт и поставяне на нови ел. инсталации и др.  Благодарение на отговорното отношение към поетите ангажименти, а именно високо качество на изпълнение на ремонтните дейности, в оптимални срокове и спазвайки първоначално договорените ценови праметри в офертата, сме реализирали изпълнението на голям брой проекти. За реализацията им използваме съвременни технологии, залагаме на качеството при подбора на материалите, като се стремим да проявяваме индивидуален подход към клиентите, показвайки им, че ние ценим техните усилия, финансите и времето, които те инвестират.