КАТАЛОГ

Универсална шахта 25х25х25

Код на продукта: RPCT

Универсалните шахти осигуряват точково отводняване на терени с различна повърхност и площ, както и директен достъп за ревизия и по-лесна поддръжка. Монолитният корпус на шахтите, както и допълнителната надстройка са произведени от полипропилен, като начина свързване на двата модулав зависимост от моделите, е на принципа "клипс" или чрез сглобяване. Завършващите елементи - капаци и решетки, в различни цветове, допринасят за естетичния вид на системата, като я правят адаптивна към околната среда. Монолитният корпус на универсалните шахти е с маркирани отвори с различен диаметър, които чрез лек натиск с помощта на чук могат да се отстранят, като по този начин при необходимост може да се осъществи връзка с канализационната мрежа. Съществуват следните възможности за направа на отвори:

 

Разположение на отворите на корпуса на шахта 25х25х25
Отвори 
ф 100
 
► Капакът за универсалната шахта е в сив или пясъчен цвят, с отвори за водосточни тръби ф 80, ф 100 и ф 100x73.

 

Размери 25x25x25
►PVC решетката, както и укрепеният PVC капак са в сив или пясъчен цвят, с товароносимост 1,5 т. при бетониране на корпуса на шахтата, съгласно техническите изисквания. 

 

Размери 25x25x25
►Надстройката осигурява допълнителна височина на модула от 15 см., като начина на свързване с корпуса на шахтата е на принципа "клипс". 
Размери 30х30х12.5
 

 

Надстройка за събирателна шахта 25х25
Код на продукта: RERPCT
Приложение
Капак за универсална шахта 25х25 (сив цвят)
Код на продукта: CORPCT
Приложение
Капак за универсална шахта 25х25 (пясъчен цвят)
Код на продукта: CORPCTS
Приложение
PVC решетка за универсална шахта 25х25 (сив цвят)
Код на продукта: GR25
Приложение
PVC решетка за универсална шахта 25х25 (пясъчен цвят)
Код на продукта: GR25S
Приложение