КАТАЛОГ

Покривни аксесоари

Правилно и безпроблемно функциониране на водоотвеждащите системи за покриви NIcoll, качество и дълготрайност се осигурява при спазване на техническите изисквания за монтаж и при изполване на гамата от допълнителни аксесоари, принадлежности и консумативи за завършване на реализирания проект. 
От 50 години, инженерите на Nicoll създават високотехнологични продукти с доказано качество, с помощта на които системите Nicoll могат да се интегрират към всякакви архитектурни стилове и проектански задания. 

МЕТАЛНИ ПЛАНКИ

Случаите, в които на покривните конструкции няма възможност да бъде монтирана челна дъска, закрепянето на скобите за улук по традицинния начин е невъзможно. При такава ситуация използването на метални планки е единствения възможен начин за монтаж на системата, отвеждаща дъждовните води от покрива. 
Разработени са 9 модела металните планки Nicoll, които са произведени от дебела поцинкована шина. Те се монтират с винтове за дърво или метал в зависимост от покривната конструкция. 

 

 


 
 
Винт 4 см. (за монтаж на гривни за водосточни тръби)
Код на продукта: PV 4BO
 
Винт 8 см. (за монтаж на гривни за водосточни тръби)
Код на продукта: PV8BO
 
Планка за скрити скоби
Код на продукта: KCB25
 
Метална планка 235 мм
Код на продукта: HCC25
 
Метална планка 335 мм
Код на продукта: HCL25
 
Метална планка 615 мм
Код на продукта: HCL50
 
Метална шаблонна планка
Код на продукта: HCH25
 
Метална планка
Код на продукта: EO70G
 
Подложка за метална планка
Код на продукта: KEO
 
Метална планка "тип крокодил"
Код на продукта: EOALI
 
Метална планка за вълнообразни покрития
Код на продукта: EOGCT
 
Метална планка за сняг за улук LG 25
Код на продукта: CN25F
 
Метална планка за сняг за улук LG 33
Код на продукта: CN33F
 
Метална планка с острие
Код на продукта: CP
 
Поцинкован държач
Код на продукта: СТ
 
Предпазна решетка за водосточно казанче - изработена от черен полипропилен, с UV защита и висока степен на нечупливост. Предпазва от проникване на листа и замърсяване във водосточната тръба. Предпазната решетка Nicoll е идеалното ршение за безпрепятствен
Код на продукта: CRAP
Приложение
Гребеновиден запълнител - предпазната мрежа се фиксира преди монтирането на керемидите, като се заковава за последната столица или челната обшивка и обикновено под първия ред керемиди или вълнообразни покривни конструкции.
Код на продукта: KLOT
Приложение
Присъединителна муфа улук - PVC тръба ф 50 - изработена от PVC със сив цвят. Състои се от предпазна решетка, която изключва задържането на вода в улука , тяло, гумирано в единия край с цел водонепропускливост и накрайник за водосточна тръба Ø50.
Код на продукта: NPC 50
Приложение
Присъединителна муфа улук - PVC тръба ф 80 - изработена от PVC със сив цвят. Състои се от предпазна решетка, която изключва задържането на вода в улука , тяло, гумирано в единия край с цел водонепропускливост и накрайник за водосточна тръба Ø80.
Код на продукта: NPC80
Приложение
Лепилo "Tangit" 125 гр.
Код на продукта:
Приложение