КАТАЛОГ

ОНДУКЛЕР - полиестерни листове

ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ

Листовете ОНДУКЛЕР ПОЛИЕСТЕР са съставени от термоустойчиви смоли с армировка от стъклени влакна. Свързването на стъклените влакна със смолите осигурява на листовете много добра механична устойчивост и отлична стабилност на химични и термични въздействия.
Листовете ОНДУКЛЕР ПОЛИЕСТЕР клас 2. 3 и 4 са защитени от двете страни, за да се избегне разпадането на стъклените влакна с времето и също така да се гарантира добра светлопропускливост. 
 
 
 ПРЕДИМСТВА
 
►Светлопропускливост
- Клас 2 неоцветен: 85%
- Клас 3 неоцветен: 85%
►Термоустойчивост - няма изменение при температури между -30oC и +120oC
►Защита
►Устойчивост на химични агенти
►Устойчивост на удар – съчетанието на полиестерни смоли с армировката от стъклени влакна прави листовете ОНДУКЛЕР ПОЛИЕСТЕР устойчив на механични въздействия.
►Сигурно покритие
 
ПРИЛОЖЕНИЕ
 
Листовете ОНДУКЛЕР ПОЛИЕСТЕР са предназначени да се използват за да осигуряват естествено осветление при части от покриви или строителни облицовки от всякакъв вид (жилищно строителство, сгради за сферата на услугите, индустриални и стопански сгради).

Благодарение на своята отлична светлопропускливост листовете ОНДУКЛЕР ПОЛИЕСТЕР намират приложение и при изграждането на зимни градини, оранжерии и др.